Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vår webbshop på Verasport
Vi har fyllt på med en del av våra profilkläder - overall, träningströjor, shorts mm - det kommer också att komma in hipsters, tights och även lite produkter för barn som en billigare tröja och en träningsdräkt.

Om du inte redan nu skapat ett konto hos VeraSport och mailat för att koppla det mot HGFs webbshop så gör det redan nu! Risken är annars att man kommer på det så sent innan sista beställningsdag att man inte hinner få kontot kopplat och då kan man inte beställa med vårt tryck.

Länk till vår webshop med mer info : VeraSport

OBS! Finns 6 tillfällen per år att beställa - nedan är sista beställningsdatum för att få den omgångens leverans

Beställningsdatum: 30 januari, 5 mars, 15 april, 30 augusti, 30 september, 18 november

Alla profilkläder är specialdesignade för Huskvarna GF och kan därför inte lämnas tillbaka eller bytas.Våra profilkläder
Just nu pågår ett arbete med att uppdatera vår kollektion av profilkläder så vi råder er till att avvakta eventuella beställningar.

Vi har ett samarbete med Vera Sport och troligen kommer vi att fortsätta med det, men vi kommer att ändra och komplettera utbudet. Vi kommer att meddela när det är klart.

Vår förhoppning är att det nu finns produkter i den mörkt blåa färgen som är HGFs originalfärg, vilket inte fanns för några år sedan utan då fick vi välja svart.