SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Barn - och Ungdomsgymnastik
Vi håller som bäst på att se över hur vi ska beskriva vår verksamhet för att den ska vara tydlig. I första steget har vi valt att dela den i två grupper;
  • Barn- och Ungdomsgymnastik
  • Truppgymnastik
Barngymnastiken innehåller främst rörelse och träning i de 12 grundformerna, styrka, smidighet och förberedelser för grundövningar såsom kullerbytta, handstående, hjulning m fl., men kan även innehålla mer avancerade övningar som ska leda till handvolter, flickisar och volter. 

Ungdomsgymnastiken innehåller träning i truppgymnastik, men inte i första hand fokuserad mot att nå övningar för att tävla, här kan du fortsätta träna mot handvolt, flickis, volter mm utan att kanske ha helt korrekta grundövningar på plats. Finns det behov och vi har möjlighet så kommer grupperna kanske även att delas upp efter nivåer, men tanken är att grupperna ska kunna ha gymnaster på olika nivåer och att man ska kunna träna på sin egen nivå.

Är du nybörjare och äldre än barngruppernas ålder så är det på denna sida du kommer att hitta grupper att anmäla dig till.

Grupper som kräver förkunskaper kommer du att hitta under menyn för Truppgymnastik och där kommer anmälningar att tas emot till tillfällen att testa vilken nivå du har.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Huskvarna GF, 26/01 14:05 
Huskvarna GF, 15/01 10:50 
Huskvarna GF, 11/01 15:16 
Huskvarna GF, 04/01 16:08