SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

NY Föreningsoverall

Vår leverantör CRAFT kommer att uppdatera sitt sortiment vilket innebär att vi kommer att få en ny variant av föreningsoverallen. 

 

Den nya kommer att finnas från augusti/september - avvakta tills dess med beställningar så att du får det nyaste utseendet.

 

Vår webbshop på Verasport
Vi har fyllt på med en del av våra profilkläder - overall, träningströjor, shorts mm - det kommer också att komma in hipsters, tights och även lite produkter för barn som en billigare tröja och en träningsdräkt.

Om du inte redan nu skapat ett konto hos VeraSport och mailat för att koppla det mot HGFs webbshop så gör det redan nu! Risken är annars att man kommer på det så sent innan sista beställningsdag att man inte hinner få kontot kopplat och då kan man inte beställa med vårt tryck.

Länk till vår webshop med mer info : VeraSport

OBS! Finns sista datum för beställning av kläder med tryck för att få dem inom en viss tid - läs informationen i vår webshop.
Våra profilkläder
Just nu pågår ett arbete med att uppdatera vår kollektion av profilkläder så vi råder er till att avvakta eventuella beställningar.

Vi har ett samarbete med Vera Sport och troligen kommer vi att fortsätta med det, men vi kommer att ändra och komplettera utbudet. Vi kommer att meddela när det är klart.

Vår förhoppning är att det nu finns produkter i den mörkt blåa färgen som är HGFs originalfärg, vilket inte fanns för några år sedan utan då fick vi välja svart.