SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Avgifter

Medlemsavgift är f.n. 250kr/år - alternativt familjemedlemskap f.n. 600kr/år (vi ber er själva uppmärksamma oss ifall ni är 3 lr fler medlemmar från samma familj för att få rabatten)

Storleken på medlemsavgiften beslutas av Årsmötet och kan ej ändras av styrelsen.

 

Alla ska betala medlemsavgift - gymnaster, styrelse och ledare. För att få delta på träning ska även aktuell träningsavgift betalas.

 

Beslutade Träningsavgifter HT2023

 

Grupptyp Träningstim/vecka Träningsavgift/Termin
Familjegymnastik 1 tim/vecka 400 kr/termin
Barngymnastik (inkl Alla Kan Gympa) 1 tim/vecka 600 kr/termin
Breddgymnastik 2 1,5 tim/vecka 900 kr/termin
Breddgymnastik 1 5 tim/vecka 1600 kr/termin
Trupp 4a & b 4 tim/vecka 1700 kr/termin
Trupp 3 6 tim/vecka 2100 kr/termin
Trupp 1 & 2 7,5-8,5 tim/vecka 2300 kr/termin

 

 

Övrig träning

 

Kurser - vi säljer även ett paket med träningar på 10 gånger ifall vi får ihop ledare som kan ta dessa extra pass - träningsavgift för kurs är 1.100 kr/termin. Detta för att försöka öka möjligheten att fler ska få träna gymnastik. Olika åldersgrupper beroende på intresse och tillgång till ledare.

 

Övrigt

Föreningen har beslut om en försäljning varje termin - information om miniförsäljning mm skickas ut i anslutning till försäljningstillfället.

 

Resa/Kost och Logi för rikstävlingar - Gymnasten betalar 50% av kostnaden när man tävlar på riksnivå - maxbeloppet just nu är satt till 1500kr/tävling/gymnast. Tävlingsavgiften är ett paketpris och alltså inget man kan välja delar av. 

 

Lägeravgifter - när vi anordnar egna läger eller åker iväg på andra läger så tar vi ut en kostnad. Kostnaden bestäms vid varje tillfälle och syns vid bokningen.

 

Entrébiljetter Tävlingar/Uppvisningar - vi tar ut entréavgift de gånger vi arrangerar tävlingar eller uppvisningar där vi har publik  (inte de mindre uppvisningarna som den enskilda gruppen har på sin ordinarie träning).