Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till HGFs nya hemsida!
RM-laget våren 2017
Nu börjar sidan fyllas - både med information och nyheter.

Det många letar efter är hur man anmäler sig till vår verksamhet - ni hittar formuläret att fylla i till vänster under "Medlemskap" .
CORONA - NY INFO! VIKTIGT
2020-04-02 12:54
Igår kom nya och mer strikta rekommendationer för bl a träning som vi måste förhålla oss till.

Vi måste få ut information till alla våra ledare vad det innebär för vår verksamhet - vilken typ av träningar, övningar, träningsplatser mm mm - och fram tills dess så har ledarna två alternativ gällande träningarna.
1) Hela träningspasset genomförs utomhus
2) Ställa in träningen

Vi har dock planer på att försöka ha igång någon form av gymnastikaktiviteter även framöver, men vi måste se till att ha extremt tydliga föreskrifter vad avser hur detta ska ske. RF vill att aktiviteterna för ungdomar ska hållas igång och vi ska göra vårt yttersta, men måste alltså ta fram instruktioner till alla innan vi kan ha träning inomhus.

Håll dig uppdaterad genom att läsa dina mail - TIPS! Använd medlemsappen för där samlas alla utskick istället för att de ska blanda sig med alla andra mail.

CORONA-VIRUS
2020-03-12 09:00
CORONA-VIRUS

20200318 kl 09:00
Både RF och SvGF vill att vi för varje aktivitet ska göra en riskbedömning samt ha strikta regler kring vad som gäller för att kunna få närvara, men de önskar också att vi ska försöka hålla igång vår träningsverksamhet.

Vill därför på nytt påminna om reglerna som gäller och poängtera att vi säkerställt så att information om handtvätt finns uppsatt och att vi som förening har sett till så att tvål finns tillgängligt.

Observera att följande regler gäller för att närvara på våra träningar (gäller såväl ledare som gymnaster):
- Känner du dig inte frisk oavsett åkomma så bör du inte närvara 
- Märk upp vattenflaskor med namn så att ni inte tar fel
- Dela inte vattenflaska med andra - har man glömt sin egen så får man gå ut och dricka ur kran
- Var noggrann med handhygienen, tvätta händerna ordentligt, handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt. Starta träningen med att tvätta händerna.
- Försök undvika träningsupplägg där gymnasterna behöver vara i direkt kontakt med varandra eller där mun har beröring med redskap.

20200313 kl 10:53

Vi fortsätter att försöka följa rekommendationer som skickas ut, dock ska ni alla veta om att vår verksamhet är helt ideell, vilket gör att vi alla har heltidsarbeten att sköta och informationen kommer inte att kunna hålla samma takt som de officiella kanalerna. Se till att i första hand hålla er informerade via dessa, men läs gärna vår information som avser hur vår verksamhet påverkas.

Vi VILL att alla att ladda ner Sportadmins Medlemsapp då denna kommer att skicka ut pushnotiser på de meddelande och kallelser vi mailar ut. Vi skickar mail om hur du ska göra - kolla även din skräpkorg så att du hittar mailet.

Vi har idag inget beslut om att pausa vår träningsverksamhet, men har börjat skicka ut kallelser till alla träningar för att få in information om hur många som kommer och utifrån det ta beslut om träningen kan hållas - så se till att svara på dessa. OBS! Vi vill INTE ha mailsvar utan vi vill att ni använder funktionen att svara som finns i kallelsen. 

Observera att följande regler gäller för att närvara på våra träningar (gäller såväl ledare som gymnaster):
- Känner du dig inte frisk oavsett åkomma så bör du inte närvara 
- Märk upp vattenflaskor med namn så att ni inte tar fel
- Dela inte vattenflaska med andra - har man glömt sin egen så får man gå ut och dricka ur kran
- Var noggrann med handhygienen, tvätta händerna ordentligt, handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
- Försök undvika träningsupplägg där gymnasterna behöver vara i direkt kontakt med varandra eller där mun har beröring med redskap.


20200312 kl 14:30

Vi har en löpande bevakning på vad Kommunen och Folkhälsoinstitutet meddelar och rekommenderar. Det är fortfarande inga beslut tagna om att stänga skolor och det allmänna rådet är att mindre sammankomster (under 500st) ska kunna hållas.

Vi kommer troligen att skicka ut kallelser till alla våra träningar som vi vill att både gymnaster och ledare svarar på så att vi får en överblick på hur många det är som kommer att stanna hemma pga rekommendationen att hålla sig hemma ifall man har luftrörsproblem (eller andra sjukdomar/frånvaro). Med hjälp av dessa svar får vi också information på ifall vi har ledare på plats vilket också måste vara löst för att kunna hålla i våra träningar.

Kallelse till kvällens träningar kommer att skickas ut inom 30 min och vi vill ha in svar så snart som möjligt ifall man kommer till träningen eller ej.


20200312 kl 09:00
Sent igårkväll fick vi information om att tävlingen som skulle anordnas på lördag har ställts in - just till denna tävling var inga lag från HGF anmälda.

Vi har just nu inga planer på att ändra i vår träningsverksamhet, men följer hela tiden vad myndigheterna, kommunen och Svenska Gymnastikförbundet rekommenderar och kommer att anpassa oss efter det.

Viktigt! : Om du känner dig sjuk eller uppvisar symptom på sjukdom, ber vi dig att stanna hemma och inte komma till träningslokalen (oavsett ifall det är för att träna eller annat).

Vi återkommer med information om vi får anledning att ompröva våra beslut eller om vi får besked om att ytterligare evenemang ställs in.

Spara länken till denna nyhet och läs innan du går iväg till din träning.

och vill du läsa vad Gymnastikförbundet skriver så hittar du det här:

SvGF-corona

Styrelsen HGF
ÅRSMÖTE ONS 19/2 KL 18:00
2020-01-23 15:53
Alla medlemmar inbjudes till ordinarie årsmöte onsdagen 19/2 kl. 18.00 som ska hållas i konferenslokalen Gamla Idrottshuset, Huskvarna.

Handlingar tillhörande årsmötet kommer att läggas in under denna nyhet varefter de blir färdigställda.
En pallplats till HGF!
2019-11-19 09:15
Ljuslila Riks - Brons i Sydostmästerskapen Nivå 4
Under lördagen 16/11 arrangerades Sydostmästerskapen i Växjö. Huskvarna GF hade 3 st lag på plats.

Ljuslila Riks gjorde en jättefin tävling och tog bronset efter Lugi och Wifolka, dvs de var bästa lag ifrån region Sydost. Stort Grattis!

Röd Riks och Ljuslila2 tävlade båda i Nivå 5 och gjorde jättefina prestationer - Röd Riks blev 7:a och Ljuslila2 blev 9:a. 

Jättefina varv och fristående av alla gymnaster som var med.
TÄVLING I VÄXJÖ LÖRDAG 16/11
2019-11-15 16:13
Ett av lagen i Nivå 5
Imorgon lördag åker 3 lag ifrån HGF till Växjö för att tävla i Sydostmästerskapen.
Vi har ett lag i Nivå 4 och 2 lag i Nivå 5.

Kom gärna och hejja på !!!

Klass Nivå 4 startar 9:45 och Nivå 5 startar 13:55.
Plats: Teleborgshallen i Växjö

Länken nedan går till information på arrangerande förenings sida


Nyheter från våra grupper
Vår nya hall, 11/01 17:08 
Vår nya hall, 11/04 13:55 
Vår nya hall, 19/03 08:52 
Vår nya hall, 20/11 09:09 
Vår nya hall, 19/10 11:34