SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Inför VT2023!

UPPDATERING PLATSER VT-23!

Barngrupperna är nu fulla. Det kan komma att släppas ströplatser under vårterminens början.

 

Testträningen den 14/1 är också fullbokad, härligt med stort intresse!

 

 

Och vi söker fler ledare - både till denna termin och till nästa - maila huskvarnagymnastikforening@hotmail.com.

 

Vanliga frågor vi får på mailen:

Finns det några platser?

Om det inte finns en nyhet här gällande aktuell termin och lediga platser har vi fullt. I början av terminerna kan det komma ströplatser och de läggs ut här också.

 

Kan man ställa sig i kö?

Vi valde att ta bort kön eftersom det tog för mycket tid av våra ideella resurser som kan lägga sin tid på föreningens utveckling istället. 

Våra profilkläder
2022-09-30 16:17

Tidigare fick vi information om att Craft nu till hösten skulle komma med ny modell på vår overall, men den har blivit försenad så det blir först om 1 år.

Det innebär att man kan fortsätta beställa det som ligger i vår webshop på VeraSport.

 

Tävlingsgymnaster bör ha:

- Overallsjacka - helst hel overall

- Långärmad funktionströja

Kataloger Newbody
2022-09-03 16:35

För er som undrar när katalogerna från Newbody kommer väntas de komma i mitten på nästa vecka (ca 7/9). Katalogerna delas sedan ut av era ledare i respektive grupp.

 

Med anledning av den försenade katalogleveransen kommer vi att förlänga försäljningen av Newbody med en vecka till 2/10. Tidigare slutdatum var 25/9.

Välkomstbrev
2022-08-21 08:54

Här hittar ni terminens välkomstbrev med nyttig information.

 

Vi vill att alla använder Sportadmins MedlemsApp - ladda ner och logga in. Där hittar ni träningskalender, hemsida och utskick samlat på ett ställe. Det är via appen ni ska svara på de kallelser som systemet skickar ut.

 

HGF har 2 obligatoriska försäljningar som våra medlemmar ska utföra - en varje termin. HT2022 kommer vi att sälja NewBody och information om det kommer att läggas på hemsida + skickas ut i mail. Försäljningen kommer att vara nu i början av terminen.

 

HGF är en ideell förening som man blir medlem i när man anmäler sig och accepterar plats i en grupp - som medlem har man både rättigheter och skyldigheter. Vissa beslut tas på årsmöten, andra beslut har styrelsen rättighet att besluta om. Läs gärna våra stadgar som ligger under rubriken "Medlemskap".

USM-laget - inbjudan genrep Sön 5/6 kl 18:30
2022-05-29 17:52

För första gången har Huskvarna GF ett lag på SM-stegen i Truppgymnastik - vi har ett lag som åker till USM helgen 11-12/6 och inför den tävlingen bjuds alla i föreningen in till deras genrepsträning.

 

Där får ni möjlighet att se våra USM-gymnaster köra fristående och de varv som de ska göra på tävlingen. Träningen kommer att vara upplagd som en tävling - med förträning och sedan tävlingsmomentet precis som det är tänkt att genomföras. Vi kommer att hålla till i Trupphallen så vi ska ställa ut stolar och bänkar, men några kanske får sitta på golvet och/eller tjockmattor.

 

Är du en yngre gymnast i föreningen så är detta ett tillfälle att få se sina idoler och förebilder i en så tävlingslik situation som möjligt!

 

Välkomna!

(kom gärna 10 minuter innan 18:30 så att ni hinner in och sätta er innan de börjar)

 

 

Läs om vår satsning på USM mot JSM

USM

OBS! Röd dag imorgon - inga bokade tider
2022-05-25 16:52

Normalt sett har vi inga bokade tider på röda dagar så inga träningar imorgon. Kan finnas någon grupp som bett om specialbokning, men då har de även mailat info till gruppen.

Nyheter från våra grupper
Uppvisningar, 04/04 13:57 
Uppvisningar, 26/11 13:12 
Vår nya hall, 11/01 17:08 
Vår nya hall, 11/04 13:55