SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Inför HT2023!

Vanliga frågor vi får på mailen:

Finns det några platser?

Om det inte finns en nyhet här gällande aktuell termin och lediga platser har vi fullt. I början av terminerna kan det komma ströplatser och de läggs ut här också.

 

Kan man ställa sig i kö?

Vi valde att ta bort kön eftersom det tog för mycket tid av våra ideella resurser som kan lägga sin tid på föreningens utveckling istället. 

 

Och vi söker alltid fler ledare maila i så fall huskvarnagymnastikforening@hotmail.com. Om du som förälder ställer upp som ledare kan ditt barn få förtur till våra träningsgrupper!

Kallelse till extra årsmöte!
2023-07-30 21:05

Med anledning av att en ny styrelseledamot ska väljas för Huskvarna gymnastikförening hälsar vi alla medlemmar välkomna på ett extra årsmöte söndagen den 13/8 kl. 15. Mötet äger rum på föreningens kansli på Alfred Dalinvägen 8.

 

Varmt välkomna!

Styrelsen

Dagordning extra årsmöte.pdf

Höstterminen 2023
2023-07-11 22:49

Nu är planeringen mer eller mindre i mål!

 

Anmälan för nya medlemmar öppnar den 6/8 kl 12.00 och är öppen så länge det finns platser. Detta gäller familje- bredd- och barngymnastik, dvs nybörjare 3-12 år.

För gymnaster med gymnastikerfarenhet kan ni kontakta oss på mailadressen nedan.

 

Följ länken nedan för att komma till bokningen:

Bokning Huskvarna GF 

 

Vi söker också fler ledare till familjegrupperna, hör gärna av er till våran mail om ni är intresseade av att vara ledare till era barn!

huskvarnagymnastikforening@hotmail.com

Ny gruppstruktur för Huskvarna GF
2023-06-08 16:12

Under våren har intensivt arbete pågått för att förbättra strukturen i föreningen med målet att skapa ett flöde och ge fler barn chansen att bli gymnaster och sedan också utvecklas som gymnaster. Arbetet börjar nu närma sig sitt slut och vi kan stolt presentera vår nya föreningsstruktur för er medlemmar!

 

I och med detta kommer nya träningsgrupper att bildas för både nya och befintliga gymnaster. Många av de som redan tränar kommer att få nya träningstider, nya träningskompisar och nya ledare. Den grundläggande modellen presenteras i bilden ovan och ytterligare information om grupperna finns på vår hemsida under fliken "Information om vår verksamhet". För information om respektive grupp kan ni läsa under flikarna "Barn-, bredd-, och familjegymnastik" respektive "Truppgymnastik". 

 

Mer information som rör specifika gymnaster kommer att skickas ut så fort grupperna är färdigkonstruerade och vi är säkra på att vi har ledare till respektive grupp!

Sommarläger 2023!
2023-05-25 19:36

Den 26e Maj öppnar anmälan för sommarens läger! Alla våra medlemmar över 7 år är välkomna på tre dagar med gymnastik.

 

Datumen är 26-28e Juni och nedan tider för våra olika åldrar:

Kl 9.00-13.00 - 7-9 år

Kl 14.00-18.00 - 10+ år

 

Priset är 550:- för hela lägret. 

 

Anmälan sker via länken nedan:

Bokning - Huskvarna GF - SportAdmin

 

Vi ses på lägret!

Tävling i Huskvarna i helgen!
2023-04-27 15:07

På lördag den 29/4 tävlar flera lag från HGF i Sydostmästerskapen nivå 8 och 9 i Huskvarna sporthall.

 

Tävlingen startar klockan 11 och beräknas vara slut 13.30. Ni som även vill se förträningen är välkomna redan klockan 9.

 

Entré: 50 kr
Under 15 år: 20 kr

Under 5 år: gratis

 

Välkomna!
  

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..