SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

OBS! Återanmälan öppnar 1 juli - 15 juli !!

Här är länken till anmälningssidan: Anmälningssidan

 

Ni som redan har en träningsplats hos oss måste anmäla er och betala kommande terminsavgift.

Vi kommer öppna anmälningsmöjligheten 1/7 - sedan stängs den 15/7, så ni har 2 veckor på er att anmäla er!!

 

Olika gymnaster kommer att ha olika länkar öppna för anmälan - se till så att du anmäler dig till rätt grupp!

 

Det exakta träningsschemat är inte helt satt och det står i beskrivningen av grupperna vad som planeras - typ "söndag förmiddag", "måndag kväll" - medan några grupper har helt fastställda tider och träningslokal som t.ex. "Tisdag kl 17-18, Gamla Idrottshuset".

 

KOM IHÅG ATT LÄGGA IN I DIN KALENDER ATT DU SKA ÅTERANMÄLA DIG!

 

Det kommer också att komma ut en anmälan till Testträning för de som vill testas för att byta till grupp med förkunskaper/högre förkunskaper - den kan både våra befintliga gymnaster som nya gymnaster anmäla sig till. OBS! Man behöver ha vissa förkunskaper! Att komma till testträning som helt nybörjare ger ingen plats - handstående, kullerbytta och hjulning är minikrav för de yngsta - vill man testa för t.ex. tävlingsgrupp så här kraven högre.

 

Efter 15/7 kommer vi att lägga ut information om vilka platser som EJ har blivit upptagna efter återanmälningstiden. Och när dessa öppnas för anmälan.

USM-laget - inbjudan genrep Sön 5/6 kl 18:30
2022-05-29 17:52

För första gången har Huskvarna GF ett lag på SM-stegen i Truppgymnastik - vi har ett lag som åker till USM helgen 11-12/6 och inför den tävlingen bjuds alla i föreningen in till deras genrepsträning.

 

Där får ni möjlighet att se våra USM-gymnaster köra fristående och de varv som de ska göra på tävlingen. Träningen kommer att vara upplagd som en tävling - med förträning och sedan tävlingsmomentet precis som det är tänkt att genomföras. Vi kommer att hålla till i Trupphallen så vi ska ställa ut stolar och bänkar, men några kanske får sitta på golvet och/eller tjockmattor.

 

Är du en yngre gymnast i föreningen så är detta ett tillfälle att få se sina idoler och förebilder i en så tävlingslik situation som möjligt!

 

Välkomna!

(kom gärna 10 minuter innan 18:30 så att ni hinner in och sätta er innan de börjar)

 

 

Läs om vår satsning på USM mot JSM

USM

OBS! Röd dag imorgon - inga bokade tider
2022-05-25 16:52

Normalt sett har vi inga bokade tider på röda dagar så inga träningar imorgon. Kan finnas någon grupp som bett om specialbokning, men då har de även mailat info till gruppen.

Anmälningar till höstterminen 2022
2022-05-23 10:25

Den 1 juli till 15 juli kommer vi ha öppet för återanmälan, dvs de som idag har en träningsplats har då möjlighet att boka plats till höstterminen. En del gymnaster kommer innan första anmälningsdatum att få mail ifall ändring i gruppstrukturen görs som kan påverka valet.

Andra har varit inne på tester och även de kommer att få mail.

 

OBSERVERA att efter 15 juli så är inte längre platsen reserverad utan den kan tilldelas annan gymnast. Efter 15 juli vet vi hur många lediga platser vi kommer att kunna erbjuda till nya gymnaster och så snart vi kan kommer den informationen läggas upp på hemsidan.

 

De som köpt ”Kurs” av oss senaste terminen kommer att få möjlighet att anmäla till en sådan ledig plats 3 dagar innan vi släpper anmälan helt öppen. Planerad dag för allmän anmälan är 1 augusti – exakt tidpunkt läggs ut i samband med informationen om hur många lediga platser vi har i de olika grupperna. Det kommer alltså vara stängt för bokning mellan 16-28/7.

 

Vi kommer också att lägga ut anmälan till testdag vilken man behöver gå på för att vi ska kunna se ifall vi kan erbjuda plats i grupp som har förkunskapskrav (gäller både befintliga gymnaster och nya gymnaster). Vi brukar försöka ha två testtillfällen per termin – ett vid terminsslut och ett vid terminens start, vi hade ett sådant tillfälle 17/5.

 

De anmälningar som vi lägger upp helt öppet för bokning är till grupper som tar emot nybörjare.

 

 

Lägerdagar

I sommar planerar vi att ha lägerdagar – info och anmälan till dessa kommer att läggas ut som egen nyhet här på hemsidan så håll ögonen öppna.

Träningsavgifter HT2022
2022-05-21 14:16

Beslut har tagits på vilka träningsavgifter som gäller HT2022.

 

De finns under rubriken "Medlemskap"  - här är en direktlänk:

 

Avgifter HT2022

 

Anmälan till Testtillfälle 17/5 är öppen
2022-05-04 13:48

Vi har öppnat länken för anmälan till testtillfälle för er med erfarenhet - antingen från vår egen verksamhet eller från annan förening.

 

Testtillfället är till för att vi ska se ifall du kan ta en plats i en grupp som har förkunskapskrav ifall det blir någon sådan ledig till höstterminen.

 

Intresseanmälan om att bli Ledare ligger också öppen.

 

Följ länken och instruktionerna för att anmäla.

 

 

Bokningssida

Nyheter från våra grupper
Uppvisningar, 04/04 13:57 
Uppvisningar, 26/11 13:12 
Vår nya hall, 11/01 17:08 
Vår nya hall, 11/04 13:55