SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Huskvarna GF
Vår verksamhet består av barngymnastik och truppgymnastik. Intresset att vara med i våra grupper är enormt och vi saknar alltid ledare.
 
Ta kontakt med oss på mail: huskvarnagymnastikforening@hotmail.com om du vill hjälpa till så att fler barn och ungdomar ska få träna gymnastik.
 
 
OBS! Röd dag imorgon - inga bokade tider
2022-05-25 16:52

Normalt sett har vi inga bokade tider på röda dagar så inga träningar imorgon. Kan finnas någon grupp som bett om specialbokning, men då har de även mailat info till gruppen.

Anmälningar till höstterminen 2022
2022-05-23 10:25

Den 1 juli till 15 juli kommer vi ha öppet för återanmälan, dvs de som idag har en träningsplats har då möjlighet att boka plats till höstterminen. En del gymnaster kommer innan första anmälningsdatum att få mail ifall ändring i gruppstrukturen görs som kan påverka valet.

Andra har varit inne på tester och även de kommer att få mail.

 

OBSERVERA att efter 15 juli så är inte längre platsen reserverad utan den kan tilldelas annan gymnast. Efter 15 juli vet vi hur många lediga platser vi kommer att kunna erbjuda till nya gymnaster och så snart vi kan kommer den informationen läggas upp på hemsidan.

 

De som köpt ”Kurs” av oss senaste terminen kommer att få möjlighet att anmäla till en sådan ledig plats 3 dagar innan vi släpper anmälan helt öppen. Planerad dag för allmän anmälan är 1 augusti – exakt tidpunkt läggs ut i samband med informationen om hur många lediga platser vi har i de olika grupperna. Det kommer alltså vara stängt för bokning mellan 16-28/7.

 

Vi kommer också att lägga ut anmälan till testdag vilken man behöver gå på för att vi ska kunna se ifall vi kan erbjuda plats i grupp som har förkunskapskrav (gäller både befintliga gymnaster och nya gymnaster). Vi brukar försöka ha två testtillfällen per termin – ett vid terminsslut och ett vid terminens start, vi hade ett sådant tillfälle 17/5.

 

De anmälningar som vi lägger upp helt öppet för bokning är till grupper som tar emot nybörjare.

 

 

Lägerdagar

I sommar planerar vi att ha lägerdagar – info och anmälan till dessa kommer att läggas ut som egen nyhet här på hemsidan så håll ögonen öppna.

Träningsavgifter HT2022
2022-05-21 14:16

Beslut har tagits på vilka träningsavgifter som gäller HT2022.

 

De finns under rubriken "Medlemskap"  - här är en direktlänk:

 

Avgifter HT2022

 

Anmälan till Testtillfälle 17/5 är öppen
2022-05-04 13:48

Vi har öppnat länken för anmälan till testtillfälle för er med erfarenhet - antingen från vår egen verksamhet eller från annan förening.

 

Testtillfället är till för att vi ska se ifall du kan ta en plats i en grupp som har förkunskapskrav ifall det blir någon sådan ledig till höstterminen.

 

Intresseanmälan om att bli Ledare ligger också öppen.

 

Följ länken och instruktionerna för att anmäla.

 

 

Bokningssida

Rikstävling i helgen - 9-10 april
2022-04-04 17:09
Vårt lag Röd Äldre - lagbild från HT2021

I helgen arrangeras en rikstävling i Truppgymnastik i Växjö - nivån är RiksFem och HGF har ett av sina tävlingslag på plats.

 

Kvalet är i 3 pooler där HGF startar i den andra - de 10 lag som har högst totalpoäng i kvalet gör upp om placeringarna i finalen på söndagen.

 

Här ser ni ungefärliga tider: Lottad startordning

 

Tävlingen går i Teleborgshallen i Växjö, men kan ni inte vara med på plats så kan ni följa hur poängen fördelas online via Sportevent.

Sportevent

 

Vi önskar laget Lycka till!

 

 

Nyheter från våra grupper
Uppvisningar, 04/04 13:57 
Uppvisningar, 26/11 13:12 
Vår nya hall, 11/01 17:08 
Vår nya hall, 11/04 13:55