SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Årsmöte
2024-02-06 22:05

Du som är medlem eller har barn som är medlem i Huskvarna gymnastikförening är välkommen till årsmöte!

 

Vi träffas tisdag 20/2 kl. 19 i mötesrummet på våning 2 i gamla hallen,

Alfred Dalinvägen 8. (någon står vid dörren strax innan så alla hittar in)

 

Väl mött!

Hälsningar Styrelsen

 

Agenda årsmöte 2024.pdf

Verksamhetsberättelse 2023.pdf

Verksamhetsplan 2024.pdf

Budget 2024.pdf

Platssläpp inför VT24
2023-12-04 14:56

Nu på söndag 10/12 kl. 12:00 öppnar återanmälan för alla befintliga medlemmar! Anmälan är öppen till och med 23/12 kl. 12:00

 

Anmälan finns här!

 

Alla befintliga medlemmar kommer att erbjudas en plats men i de mest populära grupperna kommer först till kvarn att gälla. Det finns alltså en poäng i att anmäla sig så tidigt som möjligt! Vid intresse för att byta till en breddgrupp istället för den grupp ni erbjuds i första hand kontaktar ni oss på mailadressen ovan.

 

Gymnaster födda 2011, 2014 och 2017 kommer samtliga att få nya grupperbjudanden. Många av våra gymnaster födda 2016 och 2015 kommer också att få byta grupp till våren. Information om gruppbyten kommer inom kort!

 

Nya medlemmar kommer att välkomnas till de platser vi får över från och med 30/12 kl. 12:00. Först till kvarn kommer att gälla för dessa platser. Anmälan håller öppet tills samtliga platser gått åt. 

Föreningsshopen är öppen!
2023-12-01 14:19

Från och med den 1 december är Intersport leverantör av våra föreningskläder! Vi ser att det finns många fördelar med en mer lokal partner, bland annat kan man i butiken få hjälp med att prova ut rätt storlek och titta närmre på de olika produkterna innan man lägger en beställning. 

 

Shopen kommer att fyllas på allt eftersom, just nu finns där finfina hoodies, t-shirts, väskor...  

 

Gå till shopen!

 

Visste du att du kan stödja vår förening genom Club Intersport? Är du medlem och har kopplat dig mot vår förening går 3% av det du handlar för till föreningens verksamhet!    

 

I helgen dubblar de sitt stöd till vår förening och 6 % går tillbaka till vår förening! Så ge bort sport och köp dina julklappar på Intersport i helgen. En julklapp från dig blir en julklapp till vår förening.

 

Hälsningar styrelsen!

 

 

Kallelse till extra årsmöte!
2023-07-30 21:05

Med anledning av att en ny styrelseledamot ska väljas för Huskvarna gymnastikförening hälsar vi alla medlemmar välkomna på ett extra årsmöte söndagen den 13/8 kl. 15. Mötet äger rum på föreningens kansli på Alfred Dalinvägen 8.

 

Varmt välkomna!

Styrelsen

Dagordning extra årsmöte.pdf

Höstterminen 2023
2023-07-11 22:49

Nu är planeringen mer eller mindre i mål!

 

Anmälan för nya medlemmar öppnar den 6/8 kl 12.00 och är öppen så länge det finns platser. Detta gäller familje- bredd- och barngymnastik, dvs nybörjare 3-12 år.

För gymnaster med gymnastikerfarenhet kan ni kontakta oss på mailadressen nedan.

 

Följ länken nedan för att komma till bokningen:

Bokning Huskvarna GF 

 

Vi söker också fler ledare till familjegrupperna, hör gärna av er till våran mail om ni är intresseade av att vara ledare till era barn!

huskvarnagymnastikforening@hotmail.com

Ny gruppstruktur för Huskvarna GF
2023-06-08 16:12

Under våren har intensivt arbete pågått för att förbättra strukturen i föreningen med målet att skapa ett flöde och ge fler barn chansen att bli gymnaster och sedan också utvecklas som gymnaster. Arbetet börjar nu närma sig sitt slut och vi kan stolt presentera vår nya föreningsstruktur för er medlemmar!

 

I och med detta kommer nya träningsgrupper att bildas för både nya och befintliga gymnaster. Många av de som redan tränar kommer att få nya träningstider, nya träningskompisar och nya ledare. Den grundläggande modellen presenteras i bilden ovan och ytterligare information om grupperna finns på vår hemsida under fliken "Information om vår verksamhet". För information om respektive grupp kan ni läsa under flikarna "Barn-, bredd-, och familjegymnastik" respektive "Truppgymnastik". 

 

Mer information som rör specifika gymnaster kommer att skickas ut så fort grupperna är färdigkonstruerade och vi är säkra på att vi har ledare till respektive grupp!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..