SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Inför HT2023!

Välkomna till Huskvarna GF! 

 

Länk till anmälan finns här. Datum för när amälan och återanmälan öppnar kommer att publiceras på hemsidan minst en vecka innan det aktuella datumet. Anmälan sker alltid i två steg. Först befintliga medlemmar och sedan nya medlemmar. När platserna väl släpps är det först till kvarn som gäller. Anmälan stänger när det inte längre finns några platser. Vid avhopp frigörs platser som kan bokas via länken ovan.

 

Är du ny medlem och vill vara säker på att få en plats? Då kan du som förälder ställa upp som ledare! Hör av dig till oss på huskvarnagymnastikforening@hotmail.com.

 

Innan du mailar om andra frågor, var god och läs vår FAQ. Frågor som besvaras där kommer endast att hänvisas till FAQ. 

Föreningsshopen är öppen!
2023-12-01 14:19

Från och med den 1 december är Intersport leverantör av våra föreningskläder! Vi ser att det finns många fördelar med en mer lokal partner, bland annat kan man i butiken få hjälp med att prova ut rätt storlek och titta närmre på de olika produkterna innan man lägger en beställning. 

 

Shopen kommer att fyllas på allt eftersom, just nu finns där finfina hoodies, t-shirts, väskor...  

 

Gå till shopen!

 

Visste du att du kan stödja vår förening genom Club Intersport? Är du medlem och har kopplat dig mot vår förening går 3% av det du handlar för till föreningens verksamhet!    

 

I helgen dubblar de sitt stöd till vår förening och 6 % går tillbaka till vår förening! Så ge bort sport och köp dina julklappar på Intersport i helgen. En julklapp från dig blir en julklapp till vår förening.

 

Hälsningar styrelsen!

 

 

Kallelse till extra årsmöte!
2023-07-30 21:05

Med anledning av att en ny styrelseledamot ska väljas för Huskvarna gymnastikförening hälsar vi alla medlemmar välkomna på ett extra årsmöte söndagen den 13/8 kl. 15. Mötet äger rum på föreningens kansli på Alfred Dalinvägen 8.

 

Varmt välkomna!

Styrelsen

Dagordning extra årsmöte.pdf

Höstterminen 2023
2023-07-11 22:49

Nu är planeringen mer eller mindre i mål!

 

Anmälan för nya medlemmar öppnar den 6/8 kl 12.00 och är öppen så länge det finns platser. Detta gäller familje- bredd- och barngymnastik, dvs nybörjare 3-12 år.

För gymnaster med gymnastikerfarenhet kan ni kontakta oss på mailadressen nedan.

 

Följ länken nedan för att komma till bokningen:

Bokning Huskvarna GF 

 

Vi söker också fler ledare till familjegrupperna, hör gärna av er till våran mail om ni är intresseade av att vara ledare till era barn!

huskvarnagymnastikforening@hotmail.com

Ny gruppstruktur för Huskvarna GF
2023-06-08 16:12

Under våren har intensivt arbete pågått för att förbättra strukturen i föreningen med målet att skapa ett flöde och ge fler barn chansen att bli gymnaster och sedan också utvecklas som gymnaster. Arbetet börjar nu närma sig sitt slut och vi kan stolt presentera vår nya föreningsstruktur för er medlemmar!

 

I och med detta kommer nya träningsgrupper att bildas för både nya och befintliga gymnaster. Många av de som redan tränar kommer att få nya träningstider, nya träningskompisar och nya ledare. Den grundläggande modellen presenteras i bilden ovan och ytterligare information om grupperna finns på vår hemsida under fliken "Information om vår verksamhet". För information om respektive grupp kan ni läsa under flikarna "Barn-, bredd-, och familjegymnastik" respektive "Truppgymnastik". 

 

Mer information som rör specifika gymnaster kommer att skickas ut så fort grupperna är färdigkonstruerade och vi är säkra på att vi har ledare till respektive grupp!

Sommarläger 2023!
2023-05-25 19:36

Den 26e Maj öppnar anmälan för sommarens läger! Alla våra medlemmar över 7 år är välkomna på tre dagar med gymnastik.

 

Datumen är 26-28e Juni och nedan tider för våra olika åldrar:

Kl 9.00-13.00 - 7-9 år

Kl 14.00-18.00 - 10+ år

 

Priset är 550:- för hela lägret. 

 

Anmälan sker via länken nedan:

Bokning - Huskvarna GF - SportAdmin

 

Vi ses på lägret!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..